Flavours... an obsession



Hello!!!!!

Dear friends!One of my obssessions (no comments) is reading Cooking books and finding new interesting stuff... meaning new recipes... cooking secrets... easy recipies that make me see as a Godess with my invitees... Due to my work I travel a lot and I always stop in supermarkets to try and find different flavours (spieces, teas, coffees, cookies) and I also browse other countries cooking magazines and talk with new acquaintances about recipes and where to find them.Yesterday I returned from Chicago. And one of my companions (named Debbie) talked to me about this great magazine (I did not know about) named "Cook´s Illustrated" (America´s test kitchen). She sent me the link and... it is simply fantastic!!!!! All I have ever dreamt for is there! and I can´t tell about the mag itself! I will scan some recipes and publish them here...I will try and browse for other new stuff every day so as to share with you! Hope you like it as I do!

Now enjoy!!!!

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viernes, 14 de enero de 2011

Papas rellenas con queso

Hola! esta es una receta muy facil sacada de:
 
 
DISFRUTEN!
 
 
 
 
Ingredientes
  • 6 papas medianas a grandes de forma linda y tamaño parejo
  • 1 cda. aceite de oliva
  • 50 grs. de manteca
  • 5 cdas. de leche caliente
  • 8 cdas. de queso en hebras
  • 1 cebolla de verdeo picada y rehogada
  • sal y pimienta

 
 
 
 
 
 
Lavar las papas, secarlas y untarlas con el aceite de oliva;
salarlas y ponerlas sore una placa para horno 
cocinarlas en horno moderado por 60 a 70 minutos, o hasta que al pincharlas con un cuchillo estén tiernas
Dejar entibiar 10 minutos y sacarles una tapa;
pelar las tapas, descartar la piel y ubicarlas en un bol.
Ahuecar el resto de la papa dejando por lo menos 1 cm. de borde para no romperla.
Reservar los cascos que parecerán botecitos.
Pisar la papa que se sacó junto con la manteca, la leche y hacer un buen puré.
Salpimentar.
Agregar la cebolla de verdeo picada y el queso en hebras, mezclar hasta integrar bien.
Rellenar los cascos y volverlos a ubicar sobre la placa de horno.
Hornear a temperatura moderada, hasta derretir el queso y lograr un lindo dorado.

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