Flavours... an obsession



Hello!!!!!

Dear friends!One of my obssessions (no comments) is reading Cooking books and finding new interesting stuff... meaning new recipes... cooking secrets... easy recipies that make me see as a Godess with my invitees... Due to my work I travel a lot and I always stop in supermarkets to try and find different flavours (spieces, teas, coffees, cookies) and I also browse other countries cooking magazines and talk with new acquaintances about recipes and where to find them.Yesterday I returned from Chicago. And one of my companions (named Debbie) talked to me about this great magazine (I did not know about) named "Cook´s Illustrated" (America´s test kitchen). She sent me the link and... it is simply fantastic!!!!! All I have ever dreamt for is there! and I can´t tell about the mag itself! I will scan some recipes and publish them here...I will try and browse for other new stuff every day so as to share with you! Hope you like it as I do!

Now enjoy!!!!

Pages

jueves, 18 de octubre de 2012

Tarrina de CHampignones con Queso


Datos básicos
 Casero
 Al horno
 Vegetariana
 Entrantes
 Tapas
 Pinchos
▪ Dificultad: facil
▪ Coste: bajo
 Calorias: baja
 Comensales: 4
 Elaboración en 20 minutos

Ingredientes para 4 comensales
▪ 500 gr. de champiñones
▪ 2 dientes de ajo
Mozzarella
Queso Emmenthal
Hiervas Provenzales (albahaca, oregano, etc)
Vino Blanco
Sal

Elaboración

1- Se lavan y limpian bien los Champignones
2- Se cortan en láminas y se ponen a freir en una sartén con un chorrito de aceite de oliva
3- Se sazonan y se fríen unos seis minutos
4- Se les añade el ajo y el perejil picados (Se le deja un minuto mas en el fuego y se le añade un chorrito de vino blanco
5- Se deja reducir y se retira del fuego
6- Se reparten los champignones en 4 tarrinas (bols que sirvan para horno), poniendo por encima la mozzarella, el emmenthal (mezclados) (se pueden usar las bolsitas en hebras de SANCOR) y las hierbas provenzales.
7- Se termina en el horno en unos 5 minutos a 200° C y justo antes de servir, se le hecha un poco de aceite de oliva por encima.

LISTO!!!!

ENjoy!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario